Kaartinschrijvingen verlopen, flitspalen

Indien u deze melding ontvangt op uw Mio , dan ziet u binnenkort geen meldingen meer op uw kaart van de bekende flitspalen.

De nieuwste Mio toestellen hebben 3 maand lang deze informatie ter beschikking, andere Mio toestellen worden weer geleverd met 12 maanden lang.

Indien u toch prijs stelt op deze meldingen, is het mogelijk om een abonnement aan te schaffen voor flitspalen. U heeft de keuze uit een abonnement voor 1 jaar of voor 3 jaar. Tevens kiest u of u dit abonnement wilt hebben voor uw eigen regio of voor Europa

Indien u up to date wilt blijven met de lijst van de flitspalen dan raden wij u aan een flitspaal abonnement aan te schaffen, dan heeft u recht op maandelijkse updates.

Maandelijks kunt u de lijst dan in u toestel vernieuwen. Dit doet u met de MioMore Desktop, het PC programma wat bij de Mio toestellen geleverd wordt. Mio werkt samen met RoadPilot, Engelands marktleider in flitspaallocaties. Zij beheren een toegewijde database die actief wordt bijgehouden waar de flitspalen staan.

Oktober 2011: nieuwe toestellen, Moov M410 en M610

Mio heeft nieuwe toestellen aangekondigd. De Moov M410 en de Moov M610. De toestellen zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar. Deze zullen enkel bij de grote retailbedrijven verkrijgbaar zijn. De accessoires, kaarten, flitspalen zullen uiteraard bij ons leverbaar zijn.