Mio achteruitrij camera

Dit is de camera geschikt voor de Mio Spirit 687, 697, 6950, 6970 en de 7670(*)

Klik hier om het artikel in de webshop te bekijken.De Mio draadloze achteruitrijcamera zorgt voor een bredere kijk op de wereld die achter uw auto ligt. Dit zorgt voor extra veiligheid voor uw kinderen, maar helpt u bijvoorbeeld ook om uw auto in een smalle parkeerruimte te manoevreren.(*)Standaard werkt de camera niet met een 7670, wij passen echter voor u de ontvanger van deze set aan zodat het wel werkt.

(*)Voor een Spirit 6950 en 6970 leveren wij u er een adapter stekkertje bij (van 2.5mm naar 3.5 mm A/V converter).

Terwijl uw navigatiesysteem u begeleidt bij het rijden, biedt de achteruitcamera extra bescherming aan het begin en het einde van uw rit. Zodra u uw auto in de achteruit zet, schakelt uw Mio om van navigatie naar achteruitmodus, waardoor u zicht krijgt op de ruimte achter uw auto - inclusief alle zaken die zich daar bevinden, zoals bijvoorbeeld kinderen, dieren, speelgoed etc.

Wanneer u uw bestemming bereikt, helpt de draadloze camera van Mio u bij het achteruit en parallel parkeren.
U heeft een veel beter zicht op de afstand tussen uw voertuig en objecten die achter uw voertuig liggen - de beste bescherming tegen alle mogelijkebeschadigingen van uw auto.

De draadloze camera wordt op uw nummerplaat gemonteerd. De zender wordt ofwel in uw kofferbak of in een andere beveiligde omgeving geplaatst.

De ontvanger wordt met een A/V stekkertje aan de Mio verbonden.

Hieronder een filmpje over hoe het werkt, het is dezelfde camera maar dan merk Magellan (valt net als Mio onder het Mitac concern), in de Benelux wordt een kentekenplaat houder geleverd voor onze kentekenplaten.


De camera is stof- en waterafstotend IP67 gecertificeerd, optimaal beschermd tegen vocht en stof.

Groothoeklens met 120 graden horizontale en 10 graden verticale kijkhoek - U ziet mensen en objecten binnen het gezichtveld achter uw voertuig.
640 x 480 pixels
nachtzicht